Arkadaşlar derslerimin yoğunluğundan dolayı sorularınızı cevaplayamadım:( FİZİK çok önemli, fizik bilmezsen ne statik&mukavemeti ne yapı statiğini hiçbir şey yapamazsın, fizik bilmiyorum puan vsde nasıl etkiliyor ama mimarlıkta çok işe yarıyor.
Bir başka soru mimarlık için ne yaptım? Benim hayalim daha başka mesleklerdi, bir öğretmenim mimar ol kızım matematiğin iyi demişti de asla demiştim:DDD haa şu an pişman mıyım, hayır, mimarlığı çok seviyorum, ki beni çok yoruyor, yıpratıyor her mimarlık öğrencisinde olduğu gibi. ben mimarlık isteyen arkadaşların çok da bilinçli olarak istediğini de zannetmiyorum, aa iyi para kazanıyorlar, aa çok havalı, ileride zaha hadid olacağım vs vs. mimarlık okulunda okumak sizin sandığınızdan çok başka. bunları iyi düşünün iyi tartın.
Bir başkası iç mimarlık için bazı okullar yetenekle alıyor oralara başvurabilirsin.
bir başkası matematik önemli arkadaşlar, sayısal ağırlıklı bir bölüm, matematik olmazımız.
Bu arada tüm dersler için diyorsunuz ya bunu nerede kullanacağız diye mimarlıkta hepsini kullanıyoruz, coğrafya kimya fizik gereken yerlerde biyoloji tarih … derslerinizi aksatmayın, hepsine iyi çalışın.
Herkese iyi çalışmalar:)